Количка за пазаруване

Доставка

ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

  1. Доставка

Доставките до всички точки на страната се изпълняват от куриерска фирма "Спиди", като срокът за доставка се определя в зависимост от населеното място.

При поръчка до 50 лв - цена на доставка 8 лв.

При поръчка от 50 до 200 лв- цена на доставка 12 лв.

При поръчка над 200 лв - безплатна доставка 

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя, като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, www.fourfriends се освобождава от задължението си ...

Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Всички цени на стоки в www.fourfriends.bg онлайн магазин са в български левове (BGN), с включен ДДС.

Цените не включват разходите за доставка.

Сумата на поръчката и разходите по доставка са дължими в момента на поръчване и платими заедно с дължимата сумата за закупените стоки.

  1. Начин на плащане

Сумата дължима за поръчаните продукти и разходите за доставка могат да бъдат платени по някой от следните начини:

1/ Наложен платеж

2/ Банков превод

Успешна авторизация на транзакцията- на екрана Ви се появява страничка с подробно описание на закупените от Вас продукти, сумата, идентификационен номер на банковата транзакция, с която е направено плащането.

Постъпване на сумите от банкови транзакции в сметката на търговеца:

* В брой (наложен платеж) от Потребителя или от трето лице от името на Потребителя в момента на доставка на наш представител или на куриерския ни партньор;