Количка за пазаруване

Екип

КОИ СА ХОРАТА, КОИТО СТОЯТ ЗАД ВИНОТО?

Ние от "Four Friends" вярваме, че качественото вино се прави от висококвалифициран персонал, но дали квалификацията е единствено достатъчна, за да се постигне желания ефект? Не!

Ние работим с хора, които са доказали професионализма с времето и са превърнали винопроизводството в свой живот, в своя философия и са се посветили на идеята за производство на първокласно вино. Проследяваме целият процес – от насажденията до бутилирането на виното, като нашите агрономи и енолози следят стриктно за качеството на продукта чрез съвременната лаборатория на винарната.

 

 

Венета Бакърджиева

Технолог

Info
Петър Илиев

Главен технолог

Info
Слав Ценов

Търговски директор

Info

 

Те са движещата сила, те са притегателната сила, те са магьосниците без които, нищо от това, което правим нямаше да има смисъл и желания резултат!

Отговорната мисия да създаваш вино, което хората обожават се реализира от енолога Петър Илиев.

На въпроса, който зададохме на нашия екип: „Кои са най-важните качества, които трябва да притежавате, за да създавате качествено вино?“ те почти единодушно отговориха: Характер, отношение и любов към работата!

Този екип е гаранция за безспорните качества на вината с марка "Four Friends". А вие все още ли не сте опитали нашето вино?